Pagina's

donderdag 29 september 2016

BlogHop Team Utopia - Cadeau tasje met Glamper Greetings


Welkom op de bloghop van de Stampin' Up! demonstratrices van Team Utopia! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de najaarcatalogus die op 1 september is ingegaan. Wij zullen je laten zien wat je zoal kunt maken met de nieuwe materalen.


Ik ben nog niet zo in de kerststemming dus ik laat je nog geen kerstproject zien. Bij het doorbladeren van de najaarscatalogus was ik meteen verliefd op de Glamper Greetings set. Je kunt met deze set alle kanten uit: verjaardag, halloween, kerst, fijne vakantie of een nieuwe woning. Ik maakte er al eerder deze schattige kaartjes mee.
 

Voor deze bloghop heb ik een cadeau tasje met de Gift Bag Punch Board gemaakt. Ik ben begonnen met een een stuk Dapper Denim van 18 cm bij 29,7 cm en uitgegaan van maat L. Je houdt dan een klein randje over maar dat is precies breed genoeg om het tasje dicht te plakken.


De caravan heb ik bewerkt met de paper piercing techniek. Je stempelt daarbij de afbeelding eerst op diverse kleuren cardstock of dsp en knipt daarna gedeeltes uit. De truc daarbij is dat je begint met wat het meest naar voren staat en eindigt met de achtergrond. Ik ben begonnen met de raamkozijnen uit Dapper Denim te knippen en vervolgens op Soft Sky (ramen) en Daffodil Delight (deur) te plakken. Vervolgens heb ik de ramen, deur en zijkant van de caravan (Bermuda Bay) uitgeknipt en op Flirty Flamingo geplakt en uiteindelijk heb ik alles op Smoky Slate geplakt. Het is even een pietepeuterig werkje maar het resultaat vind ik wel erg leuk.


Ik heb het tasje afgewerkt met de steentjes en maan & sterren stempel en natuurlijk kan een vleermuis ook niet ontbreken. Het lint komt uit de Best Year Ever Accessory Pack uit de Sale-a-bration van 2015 maar als je dit niet hebt kun je het goed vervangen door het Flirty Flamingo Ruched Ribbon.

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn bijdrage. Als je bij Tryntsje bent begonnen dan ben je nu helemaal rond maar anders wens ik je nog veel plezier bij de andere deelnemers!

 Ga naar de blog van Susan Wevers  Ga naar de blog van Thea Vercoulen



Gebruikte materialen:
  • Stampset: Glamper Greetings
  • Inkt: Bermuda Bay, Dapper Denim, Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Smoky Slate, Soft Sky
  • Cardstock: Bermuda Bay, Dapper Denim, Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Smoky Slate, Soft Sky
  • Gift bag punch board
  • Lint: Crushed Curry Polyester Ribbon uit de Best Year Ever Accessory Pack (retired, kun je vervangen door Flirty Flamingo Ruched Ribbon)

16 opmerkingen:

  1. Wat leuk Marieke! Een heel ander soort blog dan de kerstprojecten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te zien dat jij ook niet voor een kerstkaart hebt gekozen:) Ook erg leuk om weer eens een andere techniek te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Na al die kerstkaarten, krijg je nu ook weer zin in zomervakantie. Leuk dat je dan ineens heel wat anders hebt gebruikt. Leuke kaart hoor.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou te snel gekeken, het is geen kaart maar een leuk cadeauzakje. Maakt m nog leuker. Ik houd van kleine cadeautjes geven.

      Verwijderen
  4. Het mag weer zomer worden hoor, ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk cadeauzakje heb je gemaakt!!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk! Krijg weer helemaal zin in de zomer als ik deze creatie zie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat goed dat het je toch nog gelukt is om iets te maken en nog leuk ook! laten we de winter maar overslaan en weer door met de zomer...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk is je cadeautje geworden!! Ik heb de set liggen, maar nog niet gebruikt.. Toch maar gauw doen!
    Creatieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om het zo toe te passen en ik heb ook even je kaarten bekeken....top !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Weer een nieuwe techniek geleerd, leuk! Dankjewel. Groetjes Marlous

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een leuk voorbeeld met deze set...goed uitgelegd ook

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ontzettend leuk projectje heb je gemaakt. Maar als echte caravanster zie ik in deze set geen kerstkaart. Die van ons gaat binnenkort alweer in de stalling. Snap niet dat ze die niet in de voorjaarscatalogus gezet hebben. Maar je caravannetje is om verliefd op te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk Marieke dat zakje. Die caravan is ook divers om te gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuk cadeautasje heb je gemaakt Marieke. Dit is toch een set om op mijn verlanglijstje te zetten. Leuk voor een vakantiekaart.

    BeantwoordenVerwijderen